Αποστολές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ


Αποστολές παραγγελιών γίνονται σε όλη την Ελλάδα.Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στον τόπο που θα μας υποδείξετε και με τον τρόπο που έχετε επιλέξει.
Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη και τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. Το oikonomikes-bobonieres.gr  δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά.
Το oikonomikes-bobonieres.gr  δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας, οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία . Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς , προβλήματα παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. 
Στις περιπτώσεις αυτές το oikonomikes-bobonieres.gr   δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

Οι αποστολές γίνονται με τους εξής τρόπους:

•Με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (courier) (1-2 εργάσιμες ημέρες) ή με courier της επιλογής σας
•Με μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε (1-2 εργάσιμες ημέρες) ή με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας 
•Με τα ΕΛ.ΤΑ (3-4 εργάσιμες ημέρες)
•Παραλαβή από το κατάστημά μας

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Έξοδα Αποστολών με Μεταφορικές Εταιρίες

Η εταιρία μας συνεργάζεται με τις πιο μεγάλες μεταφορικές εταιρίες, οι οποίες διαθέτουν πλήρη δίκτυα εξυπηρέτησης που εγγυώνται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας με απευθείας παραδόσεις στον τόπο σας σε όλη την Ελλάδα και μέσα σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες κατά περίπτωση.
Οι χρεώσεις είναι οι δυνατόν χαμηλότερες και έχουν ως εξής:
•Σε απευθείας φορτώσεις, τα μικρά και μεσαία κιβώτια μέχρι 15 κιλά χρεώνονται από 2 έως 5 ευρώ ανάλογα με την περιοχή παράδοσης.
•Σε απευθείας φορτώσεις, τα μεγάλα κιβώτια άνω των 80 εκατοστών και έως 20 κιλά χρεώνονται από 4 έως 8 ευρώ ανάλογα με την περιοχή παράδοσης.
•Σε μεταφορτώσεις (από τη μία μεταφορική σε άλλη) ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις συν το επιπλέον κόστος που θα προσθέσει η δεύτερη μεταφορική.
•Σε ειδικές αποστολές υπάρχουν ειδικές χρεώσεις κατά περίπτωση και μετά από συνεννόηση.

Έξοδα Αποστολών με την ACS (courier)

•Για απλές αποστολές δεμάτων που ζυγίζουν ή έχουν ογκομετρικό βάρος μέχρι 4 κιλά η χρέωση είναι 3€.
•Για απλές αποστολές δεμάτων που ζυγίζουν ή έχουν ογκομετρικό βάρος πάνω από 4 κιλά, η χρέωση είναι 3€ μέχρι τα 4 κιλά συν 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
•Για χαρακτηρισμένες δύσβατες περιοχές η χρέωση αλλάζει σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της ACS. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ενημέρωση των μεταφορικών σας εξόδων.
•Για αντικαταβολές η χρέωση είναι συν 3€ επιπλέον για κάθε περίπτωση από τις παραπάνω.
•Για ειδικές υπηρεσίες ισχύει ο επίσημος τιμοκατάλογος της ACS. Αυτές είναι οι εξής:
Πρωινή παράδοση έως 10:00π.μ. ή με 2ωρη χρονική δέσμευση: επιπλέον χρέωση 3,80€.
Παραλαβή ή παράδοση Σάββατο: επιπλέον χρέωση 2,50€
Παράδοση την επόμενη εργάσιμη μέρα σε δυσπρόσιτες περιοχές (μόνο για χερσαίους προορισμούς): επιπλέον χρέωση 19,80€
Παραλαβή ή παράδοση σε επίσημες εθνικές ή τοπικές εορτές ή αργίες: επιπλέον χρέωση 36,60€

Έξοδα Αποστολών με τα ΕΛ.ΤΑ

Η χρέωση είναι αυτή που προβλέπει ο επίσημος τιμοκατάλογος των ΕΛ.ΤΑ ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο αποστολής, εκπρόσωπος εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το βάρος της παραγγελίας σας και για το κόστος των μεταφορικών σας εξόδων.

Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή απο το κατάστημα μας την μέρα που θα έχουμε συνενοηθει χωρίς καμία επιβάρυνση, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα  Ν.Ιωνία στην οδό Λ.Ηρακλείου 230.

Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω, πριν από κάθε αποστολή μιας παραγγελίας επικοινωνεί μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρείας μας για την επιβεβαίωση του κόστους των μεταφορικών, καθώς και του συνολικού ποσού πληρωμής.