Πληρωμές

Οι πληρωμές των παραγγελιών γίνονται με τους εξής τρόπους:
 
 
•Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας (visa,mastercard,american express) μεσω του καλαθιού του site μας
Δυνατότητα άτοκων δόσεων. Αυτή η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί πολύ σύντομα!!!
 
•Με αντικαταβολή με την ACS
•Με αντικαταβολή με μεταφορική εταιρία
•Με αντικαταβολή με τα ΕΛ.ΤΑ.
•Με κατάθεση στην Τράπεζα Alpha Bank:
Αριθμός Λογαριασμού:150-002-101-080-124
IBAN: GR37 0140 1500 1500 0210 1080 124
Δικαιούχος: Μπαρόλα Μαρία - Αντωνίου Αθανάσιος
Με καταθεση στην Εθνικη τραπεζα:
Αριθμος λογαριασμου :15063393795
Δικαιούχος: Μπαρόλα Μαρία - Αντωνίου Αθανάσιος
Μετά την κατάθεση της προκαταβολής είναι απαραίτητο να μας στείλετε με fax το καταθετήριο της Τράπεζας στο 210-2724380 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6936795605  (Δ-Π.:10πμ-8μμ / Σ.:10πμ-3μμ)
ή στο e-mail: info@oikonomikes-bobonieres.gr για να ξεκινήσει η παραγγελία σας.

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ


Σε κάθε περίπτωση, για παραγγελίες αξίας άνω των 50 ευρώ είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 
Η εταιρία μας φροντίζει για τον ποιοτικό έλεγχο και τη σωστή αποστολή ενός προϊόντος. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα για τη μη ύπαρξη οποιουδήποτε ελαττώματος. Σε περίπτωση, λοιπόν, που διαπιστώσετε ελάττωμα σε προϊόν που έχετε παραλάβει, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσω mail. 
Θα σας ζητήσουμε να μας το επιστρέψετε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση κι εμείς θα φροντίσουμε να αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατό από την ημερομηνία παραλαβής του και εφόσον ελεγχθεί και έχει πιστοποιηθεί ως προς το ελάττωμα που έχει αναφερθεί.
Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος για λόγους διαθεσιμότητας, τότε η εταιρία μας θα επιστρέψει τη χρηματική αξία του στον πελάτη.
Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες ή φθορές που προκλήθηκαν στο προϊόν κατά τη μεταφορά του ή κατά το άνοιγμα της συσκευασίας του από τον πελάτη. Επίσης, δεν είναι δυνατή η αποκατάσταση προϊόντος το οποίο έχει παραποιηθεί ή έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει ανοιχθεί η συσκευασία του.